Balotelli traži kuću u Rimu, Lazio nova sredina?

Tvrdi Il Messaggero

Balotelli traži kuću u Rimu, Lazio nova sredina?

Glasine o novoj destinaciji Marija Balotellija intenzivirale su se nakon što je Il Messaggero objavio da napadač traži kuću u Rimu. 

Kontroverzni fudbaler na sve načine pokušava "osvježiti" karijeru, a priliku za to bi navodno mogao dobiti u Laziju. Direktori rimskog kluba, kako se navodi, pokušavaju posuditi Balotellija i čine sve kako bi uvjerili Liverpool da pokrije veliki dio njegove plate koja po sezoni iznosi šest miliona eura.

Trener Simone Inzaghi je navodno veoma zainteresovan za njegove usluge, a u cijeloj priči u prilog ide činjenica da se Balotelli navodno raspitivao za kuću u Olgiati, predgrađu Rima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Balotelli je tokom ljeta postao predmet brojnih špekulacija. Povezivao se sa Ajaxom, Chievom, klubovima iz Engleske, međutim do danas nije pronašao klub. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi