Iz PSG-a tvrde: Ne želimo Ronalda
Foto: EPA

Nasser Al-Khelaifi, predsjednik kluba

Iz PSG-a tvrde: Ne želimo Ronalda

Midhat Šljivak

PSG ne pregovara s Cristianom Ronaldom.

Barem tako tvrdi predsjednik francuskog prvaka Nasser Al-Khelaifi, koji je u razgovoru za El Figaro istakao kako nema nikakvih pregovora s Portugalcem.

"Trenutno, Ronaldo je igrač Real Madrida i ima još dvije i po godine ugovora. Imam odličan odnos s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, ali nismo nikad pregovarali o Ronaldu. On jeste sjajan igrač, ali mi isto imamo takve igrače u ekipi. Jedan od njih je Angel Di Maria i moram reći zadovoljan sam ekipom koju imamo", rekao je predsjednik PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ronaldo se već dugo povezivao s PSG-om. Međutim, nikad nije bilo konkretne ponude, pa je sve ostalo samo na nagađanjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije