Biće veoma zanimljivo u Banjoj Luci

Iz Rio Avea poručili Borcu: Hej, jesi li spreman?

16

Komentari (16)

Belajsuz1989
Volio bih da ih Borac prodje nisu oni neki Baku.Sretno Banjalucani
GigantMostarski
Bola vi umjesto da navijate za BiH klubove bez obzira koji su to radi koeficijenta vi i ovdje sirite mrznju. RETARDI ZATO I JEST OVAKVA SITUACIJA U DRZAVI. UMJESTO DA PODRZITE VI PISATE. JA OSOBNO ZA SVE KLUBOVE NAVIJAM KAD SU U PITANJU KVALIFIKACIJE ZA LP/EP, ali jednostavno mrznja koja je u neke usadjena je neizljeciva. Idioti iz bih
Mehaga
5+ golova.haha
OR7
ma spremni su jašta,za jednu peticu ,bez luka....
Fcs
Ma ima Borac Vladu Jagodića koji zna pročitati igru protivnika. Dajem mu još dvije utakmice fore, poraz od Portugalaca i poraz od Sarajeva i biće "Vlado odlazi!!!"
vuckobih
Težak protivnik, tehnički superioran, upitno je fizički kakvi će biti s obzirom da Portugalska liga nije još počela. Ovo im je prva takmičaraka utakmica u novoj sezoni i Borac treba tu tražiti svoju šansu. Borac uz dobar pristup i malo sreće može napraviti čudo. Sretno.
Mazi
Bilo kako bilo , imamo uslove , domaći teren , svi negativni , tako da šta bude biće , samo muški i hrabro ! Ovo je najbolje od onoga što se moglo izvući tako da nemamo mi šta za izgubiti pretjerano i u tome je naša najveća prednost , ostalo je do igrača . Aj Banjalučki !
TiTu
Club da Bosna !!! Crknite dusmani ! Svaki njihov uspjeh je i uspjeh Bosne i Hercegovine !
saju701
Ja bi volio da ih Borac uzme 5-0 ali realnost je da je Portugalska liga svemir za nasu ligu ako cemo realno.
saju701
Rio Ave nije mogao dobiti lakseg protivnika a jesu sretni.
DylanDog
Ja mislim da oni nisu spremni za našu lijepu, a prkosnu Bosnu!
samsung19
Nije tvoje da misliš.
DylanDog
U pravu si doskakač!
Hix
Ajmo braco portugalci!!!
samsung19
Lako je prepoznati kretena. ♤
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti