6

Komentari (6)

Mepa
Bosanski fudbal je amatersko takmicenje gdje razni tkz. „tajkuni“ peru novac. Uvijek smo u nekoj svadji kako nam uvijek neka druga strana kriva za neuspjeh. Nas je neuspjeh sto i posle toliko godina ne mozemo da shvatimo. Bosanski fudbal je nista vise nego takmicenje u rangu moldavske, albanske i slicnih drzava mozda smo cak i ispod tog nivoa. Zato ljudi ne zamarajte se, sve ovo sto se desava. To je samo dokaz da je ovde ljudima najvaznije uzet neku paru za sebe „scapiti“. Nemamo taj mentalni sklop ako bi cinili nesto za zajednicu da bi nam se trostruko vise vratilo. Zato ne samo fudbal nego sve u ovoj drzavi ne funkcionise, jer smo truhle duse koje se prodaju za papir zvana konvertibilna marka.
FreedomBH
Ovo Celiku nije trebalo,znalo se od prvog dana da od ovog nece biti nista sem nastavak loseg ako ne i gore nego sto je bilo. Nekako kod ovog turcina faca govori da je mafioza. Nadat se boljem ne samo za Celik ,nego i ostale klubove.
karokovd
Evropski ććelik
EdwinPol
Hajde ba Olgune ubleho, dosadan si vise... ova rupa bez dna treba da se ugasi, a ti si najveca poslijeratna prevara u bh fudbalu... a kandidata je puno, od Ibrakovica do Amara Osima
Samoiskreno
E moj Aydine Kukić i Kasumović prevarili SDA mafiju a da tebe ne nasamari..nisi svjestan skim si bio u talu
Samoiskreno
E moj Aydine Kukić i Kasumović prevarili SDA mafiju a da tebe ne nasamari..nisi svjestan skim si bio u talu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti