Izabran gol mjeseca u Premier ligi
Foto: EPA

Projektil Charlieja Danielsa obilježio august

Izabran gol mjeseca u Premier ligi

U engleskoj Premier ligi su izabrani najbolji igrač, trener i gol u mjesecu augustu, a možemo reći da su sve tri nagrade otišle u ruke onih koji su to apsolutno zaslužili.

Najbolji gol u prošlom mjesecu postigao je fudbaler Bournemoutha Charlie Daniels. Njegov projektil sa utakmice protiv Manchester Cityja zadivio je sve ljubitelje fudbala. Iako je Bournemouth poveo golom Danielsa, City je u zadnjim trenucima ovog susreta stigao do preokreta i pobjede.


Za najboljeg trenera proteklog mjeseca u Premier ligi proglašen je David Wagner, glavni strateg novog premierligaša Huddersfielda, ekipe koja je u augustu zabilježila dvije pobjede i remi.

Kada je riječ o najboljem igraču u mjesecu augustu, te titula je, sasvim zasluženo, pripala sjajnom fudbaleru Liverpoola, Sadiu Maneu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije