Bournemouth produžio ugovor s Mingsom

Dugoročni ugovor

Bournemouth produžio ugovor s Mingsom

Engleski premierligaš Bournemouth produžio je saradnju sa odbrambenim fudbalerom Tyroneom Mingsom. 

Mings je u Bournemouthu od 2015. godine, a igrama koje je pružao za "Trešnje" uspio se izboriti za novi, dugoročni ugovor prema kojem će imati znatno veća primanja nego ranije. 

"Zadovoljni smo što Mings ostaje s nama. On je igrač velikog talenta i potencijala, izuzetan je sportista i neko ko ima sjajnu budućnost u našem klubu", kazao je izvršni direktor Bournemoutha Neill Blake. 

Zadovoljstvo nije skrivao ni sam Mings. 

"Odluka o ostanku je bila veoma laka za mene. Ovdje mi je odlično." 

U redove Bournemoutha ovaj 24-godišnji defanzivac je stigao iz Ipswich Towna za 11 miliona eura, a kroz dosadašnju karijeru još je igrao za Chippenham

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi