Osim pred Skupštinu: Očekujem konstruktivnu raspravu i bolje sutra za FK Željezničar

Skupština uskoro počinje

Osim pred Skupštinu: Očekujem konstruktivnu raspravu i bolje sutra za FK Željezničar

Endin Čaušević

Skupština FK Željezničar održava se danas na Mašinskom fakultetu u Sarajevu.

Skupština je zakazana za 11 sati i očekuje se njen početak svakog trenutka. Pred sami početak stigao je i trener Plavih, Amar Osim, koji se kratko obratio za SportSport.ba.

Osim je rekao šta očekuje od današnje Skupštine FK Željezničar.

"Očekujem da Skupština prođe u konstruktivnoj raspravi i da se donesu odluke za bolje sutra, ništa drugo", kratko je rekao Amar Osim za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Amare samo ne daj da te prevare i da potpises dokument da se odrices svojih para
11 0
GAziJA....
OK, dao si pare, normalno trazis ih nazad..ali objasni nam samo kako funkcionisu DVOJNI ugovori(regularni sa banke, sto igraci dobiju) i onaj drugi, NA RUKE, koji se nigdje ne knjizi i na koji nikakvi doprinosi nisu placeni...iz kojeg fonda to izvlacis?
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi