Izbjegao smrt jer je zaboravio ponijeti pasoš

Sin trenera Chapecoensea

Izbjegao smrt jer je zaboravio ponijeti pasoš

Endin Čaušević

Velika tragedija zadesila je danas fudbalski svijet nakon avionske nesreće u Kolumbiji.

U avionu su se nalazili igrači i članovi brazilskog Chapecoensea koji su trebali igrati finala Copa Sudamerice, a u nesreći je poginulo čak 76 osoba. Među poginulim bio je i trener ovog kluba Caio Junior.

Njegov sin Matheus Saroli trebao je putovati na historijski meč s ovom ekipom, te je jutros bio na aerodromu s njima. Saroli je bio bijesan jer je zaboravio pasoš, ali nije bio ni svjestan da mu je to spasilo život.

"Želim da poručim svima da smo ja i moj brat dobro. Nismo bili u avionu jer sam ja zaboravio svoj pasoš. Sada nam treba privatnost, posebno mojoj mami. Hvala svima na porukama podrške", napisao je Saroli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi