Počela je Skupština u Zenici, Ćemaloviću i Spahiću zabranjen ulaz

Počela je Skupština u Zenici, Ćemaloviću i Spahiću zabranjen ulaz

Izborna Skupština Fudbalskog saveze Zeničko-dobojskog kantona je u toku, a da li ćemo saznati imena kandidata za izvršne odbore Fudbalskog saveza Federacije BiH i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u ovom trenutku nije poznato.

Mnoge nepravilnosti uočene su u pripremanju sjednice Skupštine Fudbalskog saveza Zeničko-dobojskog kantona zbog čega se veliki broj klubova žalio Izbornoj komisiji Fudbalskog saveza Federacije.

Sjednica je počela u zakazano vrijeme, no da li će biti okončana, doista je teško reći s obzirom na sva dešavanja u prethodnim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba reći da su iz Fudbalskog saveza Federacije BiH kao svojevrsne supervizore izbornog procesa u Zenici poslali Samira Ćemalovića i Suada Spahića, no iako su uredno obavijestili o tome čelnike ovog Saveza, zaštitari im nisu dozvolili da prisustvuju Skupštini uz objašnjenje da se ne nalaze na spisku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi