Izborna Skupština u FS HNK 11. decembra

Beus ostaje u krovnoj kući bh. fudbala?

Izborna Skupština u FS HNK 11. decembra

Edmir Škorić

Izborna Skupština Fudbalskog saveza Hercegovačko-neretvanskog kantona zakazana je za 11. decembar, saznaje Sportsport.ba. 

Na izbornoj Skupštini biće izabran novi predsjednik Nogometnog saveza HNK-a, kao i predstavnici ovog Saveza u Fudbalskom savezu Federacije BiH i Fudbalskom savezu BiH.

Kako Sportsport.ba saznaje, do petka je rok za prijave, odnosno do petka će klubovi dostaviti svoje prijedloge o kojima će se izjašnjavati članovi Skupštine Fudbalskog saveza HNK-a.

Što se tiče, izbora za predstavnika ovog kantona u FSBiH, kako Sportsport.ba saznaje, promjena ne bi trebalo biti, odnosno Ivan Beus će vjerovatno ostati u krovnoj kući bh fudbala.

Top Komentari

rodjak
kakav bola Beus vise cccc,dosta ga je bilo vise,kad se moze Trump smjeniti moze vala i Beus
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi