Izgleda zastrašujuće: Znate li ko bi mogao zamijeniti Ronalda i Balea?

Traže se zamjene

Izgleda zastrašujuće: Znate li ko bi mogao zamijeniti Ronalda i Balea?

Edmir Škorić

Real Madid trenutno radi na dovođenju novog trenera, ali bit će očigledno puno promjena i u igračkom kadru.

Sve je izvjesniji odlazak Garetha Balea iz Real Madrida, unatoč dva postignuta gola Liverpoolu u finalu Lige prvaka. Za Velšanina je Real spreman da naplati 100 miliona eura i čeka na pozive iz Manchestera.

Ipak, ono što još više zabrinjava sve navijače Reala je mogućnost odlaska Cristiana Ronalda. Portugalac je nakon finala Lige prvaka rekao da "je bilo lijepo u Madridu" i na taj način nagovijestio odlazak. I tu se opet spominje Manchester United, jer bi navodno Ronaldo najradije otišao u klub u kojem je i došao do slave.

E sada, postavlja se pitanje šta ako odu i Bale i Ronaldo? Neki španski mediji tvrde da bi na taj način Kraljevi dobili ogroman budžet i da bi bez problema doveli bilo koja dva igrača na svijetu. A za alternativu se spominju Eden Hazard i Mohamed Salah.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Obojica su se povezivala s Realom, igraju u najboljoj formi i imali su sjajne sezone u Premier ligi. Ukoliko,dakle, odu Bale i Ronaldo, onda nas čekaju dva velika ulazna transfera u Madridu. Salah i Hazard su prve želje, ali postoje i alternative.

Kako se navodi u španskim portalima, Harry Kane i Neymar su također velike želje predsjednika Florentina Pereza, koji želi da njegov Real nastavi s dominacijom u Ligi prvaka i da traži rekordnu četvrtu titulu u nizu, mada su ambicije da se napadne i La Liga kako bi se s trona srušila Barcelona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Salah nece 1000%
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi