Izgubio mobitel na Anfieldu pa dobio zanimljiv selfie

Mobitel pronašao Sakho

Izgubio mobitel na Anfieldu pa dobio zanimljiv selfie

Britanski mediji objavili su pomalo nestvarnu priču sa Anfielda nakon sinoćnje utakmice u kojoj je Liverpool savladao Borussiju Dortmund.

Navijaču Liverpoola pod imenom Liamie Marum je ispao mobitel kada je slavio Lovrenov gol u sudijskoj nadoknati, ali je to shvatio tek kasnije. Na veliko iznenađenje mobitel je pronašao Mamadou Sakho koji je usput napravio jedan "selfie" s Divockom Origijem. 

"Nakon Lovrenovog pogotka svi smo završili u uglu igrališta. Slavili smo s igračima, a ja sam bio gotovo na Lovrenu. Kad smo se vratili na tribine, neko iz osiguranja mi je predao mobitel", napisao je navijač Liverpoola na svom Facebooku profilu i potom dodao

"Nevjerovatno, to jedino mogu reći. Sjedio sam u trećem redu, vratili su mi mobitel, pogledao sam u fotografije, kad ono Sahko i Origi", napisao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zajednički "selfie" Sakha i Origija nastao je nakon što je Lovren postigao pobjedonosni gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi