Izgubljeni Verratti se izvinjavao svima u Parizu
Foto: EPA

Nakon priča o transferu

Izgubljeni Verratti se izvinjavao svima u Parizu

Midhat Šljivak

Italijan Marco Verratti konstantno se povezuje s odlaskom iz redova PSG-a.

Spominjao se kao potencijalno pojačanje Juventusa i Barcelone, a njegov agent je uporno tvrdio kako su ovi timovi veoma zainteresovani, kao i sam fudbaler.

Ipak, Verratti se pojavio na pripremama PSG-a, te je dao zanimljiv intervju u kojem se nekoliko puta izvinio ljudima iz pariškog tima.

"Prošao sam kroz težak period proteklih dana. Vidio sam da je moj agent rekao neke stvari s kojima se ne slažem. To nisu moje riječi i želim se izviniti svim u i oko kluba", istakao je italijanski fudbaler.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sretan sam u PSG-u, želim ovdje ostati, klub mi vjeruje i imam mnogo poštovanja za ovaj tim. Zahvaljujući klubu sam postao igrač kakav sam danas. Nadam se da se ovakve stvari više neće dešavati", dodao je Verratti koji se tokom intervjua konstantno izvinjavao vlasnicima kluba.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi