PSG-ova fotografija potvrdila da Verratti napušta klub?

Promjene na zvaničnoj stranici kluba

PSG-ova fotografija potvrdila da Verratti napušta klub?

Endin Čaušević

Italijanski reprezentativac Marco Verratti nije se pojavio danas na prvom treningu PSG-a pred početak nove sezone.

PSG je danas počeo pripreme za novu sezonu, a na njemu se nije pojavio Marco Verratti iako su iz francuskog kluba tvrdili da će Italijan biti prisutan. Ovaj potez Verrattija je samo potvrdio glasine da on želi naputiti klub i svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Iako PSG ne želi na bilo koji način da potvrdi da se tu nešto "šuška" čini se da su to uradili na sasvim slučajan način. Naime, danas je francuski klub stavio nove naslovne slike na svojoj zvaničnoj stranici, a Verrattiju nema ni traga ni glasa. Možda je upravo ovo potvrda da ćemo italijanskog igrača naredne sezone gledati na Nou Campu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi