Izložbom izmamili osmijehe naših reprezentativaca

Humanitarna izložba portreta Zmajeva u Zenici

Izložbom izmamili osmijehe naših reprezentativaca

Dino Kurbegović

Danas je u hotelu Dubrovnik u Zenici održana izložba slika/portreta naših sadašnjih i bivših reprezentativaca

U suradnji sa Nogometnim savezom BiH, autori portreta, akademski slikari Adin Hebib i Samir Hažbić, nastavili su s akcijom pomoći za izgradnju kuće za roditelje djece oboljele od karcinoma, koja se gradi u Sarajevu.

Postavka slika se od danas nalazi u hotelu Dubrovnik, te će tu stajati do završetka utakmice protiv Velsa. Na današnjoj izložbi pojavili su se svi reprezentativci i stručni štab, koji su uživali u svojim slikama, te slikama svojih bivših i sadašnjih kolega u reprezentaciji BiH. Zaista su Hebib i Hadžić pravi majstori svoga posla, a u to su se uvjerili naši reprezentativci danas.

Po završetku ove akcije, NSBiH i autori će javno prezentovati ostvareni prihod od akcije i uplatiti ga na račun nosioca aktivnosti gradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.