Hodžić: Ako dobijem šansu, iskoristiću je

Armin Hodžić, novo ime u A timu

Hodžić: Ako dobijem šansu, iskoristiću je

Midhat Šljivak

Napadač zagrebačkog Dinama, Armin Hodžić, novo je ime na spisku selektora fudbalske reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića.

Sjajnim igrama u dresu Modrih, Hodžić je privukao interes selektora najboljeg bh. tima, a i sam Armin je oduševljen pozivom za utakmice protiv Velsa i Kipra.

"Osjećaj je zaista izvanredan. Ovo je ostvarenje sna za mene", istakao je Hodžić, koji je optimističan pred kvalifikacione utakmice.

"Optimističan sam. Očekujem pobjede i ako dobijem priliku za igru, daću sve od sebe da to iskoristim na pravi način", rekao je Hodžić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mladi napadač je prvi strijelac hrvatskog prvenstva sa osam pogodaka, a ističe kako je zadovoljan i igrama u dresu tima s Maksimira.

"Prvi sam strijelac lige. SigUrno je da neću stati na tome. Trudiću se da još napredujem", dodao je Hodžić u razgovoru za zvaničnu stranicu Fudbalskog saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.