Iznenadio sve: Poznato koga Messi želi u Barceloni
Foto: EPA

Dele Alli na Nou Campu?

Iznenadio sve: Poznato koga Messi želi u Barceloni

E. Čaušević

Čelnici Barcelone odlučni su da u januaru pokušaju dovesti nekoliko zvučnih pojačanja kako bi što jači ušli u drugi dio sezone.

Katalonski klub je ovog ljeta ostao bez Neymara, a umjesto njega stigao je Ousmane Dembele koji se ekspresno povrijedio i na teren se vraća tek narednog mjeseca. Prema pisanju španskih medija Barca već ima nekoliko igrača na listi želja, a za jednog od njih "bori" se i Lionel Messi.

Kako piše Don Balon, Messi je poručio čelnicima kluba da daju svoj maksimum kako bi doveli zvijezdu Tottenhama, Delea Allija. Ipak, teško je očekivati da bi londonski klub već u januaru pustio ovog 21-godišnjeg igrača, te će Barca vjerovatno morati čekati kraj sezone kako bi pokušala dovesti Allija.

Sjajni engleski igrač je oduševio svijet igrama iz prošle sezone, a očito i Messija. Posebno nakon utakmice protiv Real Madrida kada je slavio Tottenham, a upravo je Alli bio najzaslužniji za to. Pored toga što Messi nije potpisao novi ugovor očito je da ima još dosta uslova kako bi to uradio u skorije vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi