Iznenađujuće pojačanje na Old Traffordu?

Gomeza želi Manchester United

Iznenađujuće pojačanje na Old Traffordu?

Midhat Šljivak

Manchester United mogao bi u januaru dovesti neočekivano napadačko pojačanje.

Iako se brojna imena spominju kao potencijalna pojačanja Crvenih đavola, čini se kako je Old Traffordu najbliže iskusni njemački napadač Mario Gomez.

Gomez trenutno igra na posudbi iz Fiorentine u Bešiktašu. Pruža zaista sjajne partije, te je postigao osam pogodaka u 10 nastupa za turskog velikana.

Sjajni 30-godišnji napadač je navodno jako blizu dogovora s Unitedom. Menadžer engleskog velikana Louis van Gaal traži iskusnog fudbalera u špicu i prva opcija mu je upravo Gomez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gomez je u karijeri igrao još za Stuttgart i Bayern...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti