Iznenađujuće vijesti za Gignaca nakon povrede

Dobro je prošao

Iznenađujuće vijesti za Gignaca nakon povrede

Na utakmici finala meksičke Aperture između Tigresa i Americe viđena je jedna naizgled stravična povreda Andrea Pierrea Gignaca.

Francuski napadač je nakon jednog duela ostao nepomično ležati na terenu, a ta scena je zabrinula sve koji su pratili meč.

Iako je na prvu izgledalo da je francuski reprezentativac teže povrijeđen, iz Tigresa su se nakon ljekarskih pregleda odlučili oglasiti i otkloniti sumnje o težini njegove povrede.

Kako je navedeno, Gignac je doživio istegnuće vratnog kralješka i povreda nije ozbiljna, te bi Francuz mogao zaigrati već u revanšu ova dva tima koji je zakazan za 26. decembar.

Prva utakmica Tigresa i Americe okončana je rezultatom 1:1.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti