Iznenađujući transfer Real Madrida?

Mario Gomez među Kraljevima?

Iznenađujući transfer Real Madrida?

Midhat Šljivak

Ekipa Real Madrida želi svoje redove pojačati jednim napadačem u januarskom prelaznom roku.

Član Kraljeva ovog januara mogao bi postati iskusni njemački napadač Mario Gomez, koji trenutno nastupa za ekipu Bešiktaša.

Turski mediji navode kako će kraljevski klub pokušati dovesti 30-godišnjeg fudbalera do kraja prelaznog roka.

 On im je idealna zamjena za Karima Benzemu, a iz turskog tima su se već oglasili povodom ovih špekulacija, ali i mogućnosti otkupa Gomeza od Fiorentine, čiji je Nijemac igrač.

"Ako želimo kupiti Gomeza, moraćemo izdvojiti barem 20 miliona eura. Ne govorimo o bilo kakvom igraču, već o reprezentativcu Njemačke, koji je dokazao kvalitet", rekao je Orman.

Svakako bi Gomeza bilo zanimljivo vidjeti u dresu Real Madrida, a u karijeri je ovaj sjajni napadač igrao za Bayern, te Stuttgart.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone je postigao 15 pogodaka za istanbulski tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti