Izraz lica sve govori: Želio izaći iz Messijeve sjene, a onda se pojavio Mbappe

Fotografija govori hiljadu riječi

Izraz lica sve govori: Želio izaći iz Messijeve sjene, a onda se pojavio Mbappe

E. Čaušević

U derbiju 9. kola francuske Ligue 1 fudbaleri PSG-a su sinoć pred svojim navijačima deklasirali Lyon sa 5:0.

Od utakmice PSG-a i Lyona očekivala se sjajna utakmica, ali na kraju su domaći to završili s pet golova u mreži protivnika. Lyon je u devetoj minuti "načeo" Neymar golom iz penala, a onda je u drugom dijelu na scenu stupio Kylian Mbappe.

Mladi francuski napadač je za svega 13 minuta uspio da postigne nevjerovatna četiri gola i postavi konačnih 5:0. U centru pažnje jutros je Neymar koji očito ne može biti zadovoljan statusom u ekipi. Brazilac je prošle godine napustio Barcelonu da izađe iz Messijeve sjene, no ni u PSG-u nije tako bajno.

Mbappe briljira u dresu kluba iz Pariza i zasigurno je da je trenutno prva violina Parižana. Da Neymaru nije svejedno šta se dešava najbolje pokazuje njegov izraz lica nakon sinoćnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi