Izveo striptiz, pa stavio trofej na svoj spolni organ

Lillestrom osvojio Kup Norveške

Izveo striptiz, pa stavio trofej na svoj spolni organ

E. Čaušević

Fudbaleri Lillestroma proteklog vikenda osvojili su Kup Norveške, ali je pažnju na proslavi titule pokupio Aleksander Melgalvis koji je striptizom proslavio ovaj uspjeh.

Lillestrom je u finalnoj utakmici savladao Sarpsborg sa 3:2 i tako je uspio da dođe to titule Kupa Norveške. Međutim, niko nije ni slutio da će na proslavi titule svjedočiti striptizu igrača norveške ekipe.

Melgalvis je odlučio da prisutne "počasti" striptizom s kojim je zgrozio većinu javnosti u ovoj zemlj. Sve je kulminirao kada je igrač Lillestroma uzeo pehar i stavio ga na svoj spolni organ. Navodno, očekuje ga žestoka kazna zbog ovog poteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi