Izviđač deklasirao Bosnu

Završnica juniorskog prvenstva za rukometaše

Izviđač deklasirao Bosnu

Danas i sutra u Sarajevu je na rasporedu završnica rukometnog juniorskog prvenstva (igrači rođeni 1992. i mlađi).

Na završnom turniru trebalo je učestvovati 9 ekipa, no Sloga iz Doboja, Zrinjski i Čapljina su ranije otkazali nastup, dok je RA Golić i Šarić na nekorektan način to uradila na sami dan turnira, odnosno na tehničkom sastanku organizatori su sasvim slučajno saznali da ova RA uopšte neće doći u Sarajevo.

Kako je došlo do ovih otkaza tako je i promijenjen sistem takmičenja, odnosno odlučeno je da pet ekipa igra svaka sa svakom, a danas su postignuti slijedeći rezultati: Izviđač - Bosna BH Gas 42:25, Bosna Prevent - Lokomotiva Brčko 35:31, Goražde - Izviđač 35:49, Bosna BH Gas - Lokomotiva 48:40. Sutra su na rasporedu ostale utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.