Izviđač u četvrtom kolu Challenge kupa

Izviđač uspješan u Turskoj

Izviđač u četvrtom kolu Challenge kupa

M. Šljivak

Rukometaši Izviđača plasirali su se u 4. kolo Challenge kupa nakon što su danas u revanš susretu poraženi na gostovanju u Ankari od turske Miliye 30:27, ali im je prednost od pet golova iz prvog susreta bila dovoljna za prolaz.

Izviđač je odigrao dosta dobru utakmicu protiv turskog predstavnika i a kraju su sasvim zasluženo prošli u naredni krug. Domaći su na poluvremenu imali gol prednosti 18:17, ali u nastavku igre nisu uspjeli stići do rezultata koji bi ih odveo u narednu fazu takmičenja, te ćemo tamo gledati našeg predstavnika.

Caliskan i Kahya su sa po 10 golova bili najefikasniji u turskom susretu, dok je kod Izviđača Zeljić postigao pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.