Izvor blizak Baleu otkrio ime njegovog novog kluba: "Taj transfer je svima u interesu"

Navodno bi mogao da ide u Bayern

Izvor blizak Baleu otkrio ime njegovog novog kluba: "Taj transfer je svima u interesu"

E. Škorić

Velški reprezentativac Gareth Bale nije puno igrao u posljednje vrijeme i uveliko se piše o njegovom odlasku iz Madrida.

Bale je kod Santiaga Solarija uglavnom sjedio na klupi, a sam igrač bio je jako nezadovoljan i razočaran zbog takve situacije.

Istina, kod Zinedinea Zidanea je protiv Celte dobio priliku da bude starter, ali to ne umanjuje šanse da od ljeta promijeni sredinu.

Madridski list AS poziva se na TeamTalk kojem je izvor blizak samom igraču nagovijestio njegov odlazak u Bayern Minhen nakon što se sezona završi.

"Odnos između Reala i Bayerna je sjajan i vrlo moguće je da Bale na ljeto ode u Bayern. Taj transfer odgovara svima, pa i samom igraču", kazao je izvor blizak Velšaninu za TeamTalk.

"Ko to ne bi želio da igra u Bayernu?", zaključio je izvor, koji je želio da ostane anoniman.

Ova priča nije slučajna, posebno jer je Bayernu neophodan igrač na krilnoj poziciji, pošto na ljeto odlaze Arjen Robben i Franck Ribery.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, Bayern je razočarao ove sezone, ispao je u osmii finala Lige prvaka, pa će rukovodstvo kluba nastojati da dovede neku veliku zvijezdu u ljetnom prelaznom roku. Hoće li to upravo biti Bale, ostaje nam da vidimo.

Za sada se Bale nije povezivao s Bavarcima, no svakako da bi trebalo ozbiljno shvatiti riječi koje je uputio i sam agent igrača, kada je rekao da bi Bale mogao da iznenadi transferom, ali za sada je to još uvijek sve u domenu špekulacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti