17

Komentari (17)

Ibro
MUFCDOGROBA
Nisam egoisticni navijac UTD-a, ali ovaj nije ni do krampona Jadonu Sanchu...
Chupomoting
Za razliku od Sanche ovaj se vec pokazao u engleskoj, vjerovatno da je potpisao za United bio bi novi Beckham
miki30
Pu majku vam hebem, da vam nema arapa, rusa i kineza nebi vas bilo ni na mapi. Ne samo City nego čitava engleska liga što je svi hvale. Nabili cijene igračima bože sačuvaj, onaj neki White 50 mil. funti, ali polahko moraće to jednom stati pa kad se povuče jedan Abramovic i ostala družina da vas vidimo onda.
rime_
miki30
Čekaj malo što sad vrijedjaš?? J nije tako, jel nisu cijene otišle u tačku? Jel uredu da jedan Grealish košta 120 mil. funti? Et ako je to uredu onda si upravu, idiot sam!
miki30
Još nešto, džaba vam sve, ligu šampiona nemožeš kupiti.
Ibro
Engleski fudbal je bio bolji i jaci prije dolaska arapa sad jedino sto nekoliko timova prednjace od ostalih ali jos uvijek su u vrhu
davide.azzurri
Mjenjam sobnu lampu za dvosobnu
Celtic
Eh koliko bi danas koštao Ronaldo Fenomeno iz najboljih dana ako ovaj vrijedi ovoliko...
epa
pa radili su nekada usporedbu koliko bi kostao ronaldo zinedin zidan figo... sigurno ni jedan od ovih neb bio ispod 200 milona..
AmarSahin
Šta je taj Grealish uradio pa da košta 100 miliona funti? Zabio 6 golova u Premier Ligi, a igra kao krilo. Gundogan od njega više golova zabio.
epa
Gundogan u Aston vili bi zabio 0 golova... pa sad zamisli kad je dao u aston vili 6 koliko ce u Cityu preko 15 siguno...
AmarSahin
Watkins također igra u Aston Villi pa je jedan od najboljih strijelaca al aj nema veze.
Chupomoting
Racunas klasičnog napadača i krilnog a sta je grealish odes na stranicu sky sporta pa pogledas statistiku i kako kotira njegova statistika po mjestu
rime_
Napravit ce Pep Beckhama od njega!
emanuelmacron
al pumpaju cijene al na to se sveo fudbal ,uvali mu, a igre na terenu nula.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti