Bizarna scena u Engleskoj: Fudbaleri hrvačkim obračunom izazvali haos usred utakmice

Nevjerovatna situacija

Bizarna scena u Engleskoj: Fudbaleri hrvačkim obračunom izazvali haos usred utakmice

Midhat Šljivak

Bristol City je u 42. kolu engleskog Championshipa savladao na gostovanju Stoke s 1:0.

Jedini gol na ovom meču postigao je Dasilva u 84. minuti meča, ali mnogo više pažnje izazvao je obračun koji se desio u nadoknadi prvog poluvremena.

Igrač domaćeg tima Jacob Brown i fudbaler Bristola Dan Bentley imali su hrvački obračun pored terena i sve je moglo prerasti u opći haos.

Nijedan od njih nije želio odustati. Hrvali su se čak i ispred tribina, a za ove poteze nagrađeni su žutim kartonima.

Srećom, nijedan nije zadobio neku povredu. Ona se lako mogla desiti jer su skupa pali na glavu i leđa preko reklame i zaista je nevjerovatno da se ovakve stvari dešavaju.

Pogledajte ovo.

Nakon utakmica 42. kola Championshipa oba ova tima su u donjem dijelu tabele. Stoke je na 15. mjestu s 55 bodova, dok je Bristol City 18. s osvojenih 48 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi