Jadon Sancho novi igrač Manchester Uniteda!

Postignut dogovor

Jadon Sancho novi igrač Manchester Uniteda!

Edmir Škorić

Pouzdani izvori objavili su večeras kako je Jadon Sancho novi nogometaš Manchester Uniteda.

Engleski reprezentativac odavno je želja Manchester Uniteda i sada je konačno došlo do dogovora s Borussijom Dortmund, pa će sjajni krilni nogometaš karijeru nastaviti na Old Traffordu.

Borussiji će pripasti 85 miliona eura uz dodatnih 10 miliona kroz bonuse. Ostale su da se dovrše formalnosti i da Sancho i zvanično postane igrač Uniteda.

Sancho će ljekarske preglede u Manchesteru odraditi čim okonča nastup na Evropskom prvenstvu s Engleskom.

Iako ima 21 godinu, za Englesku je već skupio 20 nastupa i upisao tri gola, dok je za omladinske selekcije Engleske odigrao 36 mečeva i postigao 23 gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bio je na meti još nekh evropskih klubova, spominjao se i PSG, ali United je čini se odradio konkretne poteze i Jadon Sancho bi uskoro trebao karijeru nastaviti na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Bravo Manchester pametan potez dobar igrac kupit i na to sve mlad igrac za buducnost. Jos koje solidno pojacanje u odbrani i onda komotno se moze reci da ce te biti rame uz rame za titulu uz city Liverpol i Chelsea
18 3
Vela82
Idemo u pobjede aBd!
13 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi