Jaganjac: Pobjeda nad Zrinjskim je zaslužena

Nakon sinoćnje utakmice

Jaganjac: Pobjeda nad Zrinjskim je zaslužena

M. Maksimović

Rezultatom 5:3 tim Mostar SG Staklorada porazio je sinoć Zrinjski i tako se dodatno približio osvajanju naslova prvaka BiH u futsalu. 

Za potvrdu titule Starom Gradu dovoljna je još jedna pobjeda u dvije preostale utakmice.

“Za nas teška utakmica, ali na kraju slatka i zaslužena pobjeda. Protiv gradskog rivala je uvijek teško i neizvjesno, meč je bio borben s obje strane, a naš trijumf je na kraju sasvim zaslužen. Korak smo bliže naslovu prvaka, ali smo i dalje svjesni da ništa nije gotovo dok i teoretski ne osiguramo titulu“, izjavio je trener Mostar SG-a Šaćir Jaganjac.

U srijedu je pred Mostarcima novi meč.

“Igrat ćemo protiv Leotara polufinale Kupa BiH. Želimo pobijediti i na koncu osvojiti i Kup, te duplom krunom potvrditi da smo danas najkvalitetniji tim u BiH“, dodao je.

U narednom kolu Mostar SG gostuje kod Tanga, dok je Zrinjski domaćin Centru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi