Jagodić ima šta za vidjeti: Evropski protivnik Borca odigrao lud meč

Banjalučani igraju protiv Sutjeske

Jagodić ima šta za vidjeti: Evropski protivnik Borca odigrao lud meč

A. Čaušević

Pravi vatromet golova viđen je na prvom meču nove sezone Sutjeske koja će u kvalifikacijama za Europa ligu igrati protiv Borca. 

Sutjeska je u prvom kolu dočekala Petrovac, a meč u Nikšiću je okončan sa šest golova. Konačan rezlutat glasio je 3:3.

Petrovac je poslije prvog dijela vodio s 0:2, a pogađali su Ražnatović i Marković. Na startu drugog dijela uslijedio je veliki preokret.

Sa dva gola Marković je vratio domaće u igru za izjednačenje 2:2. U 65. minuti Kojašević pogađa za 3:2, ali se gosti nisu predavali pa su preko Ilića u 80. minuti stigli do 3:3.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da ovaj susret može Vladi Jagodiću poslužiti da se odlično upozna sa Sutjeskom, odnosno manama i vrlinama crnogorskog tima.

Podsjećanja radi, utakmica prvog pretkola Europa lige između Borac i Sutjeske igrat će se 27. augusta na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti