Jagodić pred GOŠK priznao da ima problema sa povredama, neki igrači neće put Gabele

Najava utakmice

Jagodić pred GOŠK priznao da ima problema sa povredama, neki igrači neće put Gabele

Esmer Oštraković

Posljednju utakmicu u okviru ove sezone u WWin ligi BiH Sloga će odigrati u Gabeli protiv GOŠK-a.

Uoči ove utakmice na press konferenciji ispred dobojske Sloge govorio je trener Vlado Jagodić.

"Završava se ovo prvenstvo koje je nam je donijelo dosta lijepih stvari. Mnogo kadrovskih problema koji nas prate u posljednje vrijeme su se nastavili i pred utakmicu sa Širokim Brijegom. Nije prošlo mnogo vremena od te posljednje utakmice u Gabeli gdje je Sloga odigrala možda i najbolju utakmicu na gostujućim terenima.

Na bazi tog sam pokušao da pravim i pripremu ove utakmice. Međutim, kada pogledate tadašnji sastav i sastav koji ću moći sad da izvedem, gotovo da je prepolovljen. Ne tražim olakšavajuće okolonosti, ne odgovara mi ovaj negativan niz pogotov jer znam šta slijedi 29. maja. Preostalo nam je još odigrati utakmicu u Gabeli i finale Kupa "dr. Milan Jelić"".

Priznao je da ima problema sa sastavom pred sutrašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jučer su trenirali i Mrkaić i Veselinović, ali više iz želje da nam pomognu u datom momentu nego što to mogu. Nije realno da poslije tih povreda mogu odigrati utakmicu, bio bi veliki rizik i zaista ću razmisliti da li ih uopšte voditi na put sutra. Problem ima i kapiten Milan Milanović, te ga moramo ispoštovati, jer je on odigrao najviše utakmica ove sezone".

Utakmica između GOŠK-a i Sloge na rasporedu je sutra sa početkom od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi