Jagodić: Jedva čekam utakmicu protiv Želje

Borac protiv Željezničara

Jagodić: Jedva čekam utakmicu protiv Želje

Edmir Škorić

Borac će večeras u derbiju prvog kola nove sezone Premijer lige ugostiti Željezničar.

Duel starih rivala igra se od 20 sati na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, a trener Borca Vlado Jagodić svjestan je da će to biti jako težak ispit za njegove igrače.

“Čvrsto vjerujem da ćemo mi u pristupu i želji biti na izuzetno visokom nivou. I mene interesuje koliko ovi mladi igrači mogu protiv ekipe kao što je Željezničar, pa zato jedva čekam utakmicu”, kazao je Jagodić u najavi utakmice.

U Borcu znaju kvalitete Želje, koji je u dva meča izbacio Ferencvaroš iz Evrope, a strahuju najviše od ofanzivnog dijela i igrača kao što su Riad Bajić, Zoran Kokot, Ognjen Đelmić, bivši igrač Banjolučana Joco Stokić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je jedan od glavnih kandidata za titulu, a Borac će pokušati da se domogne Evrope.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.