Odović: Možda odmorim neke igrače protiv Borca

Trener Željezničara za SportSport.ba

Odović: Možda odmorim neke igrače protiv Borca

Trener Željezničara Milomir Odović je sa svojom ekipom ostvario dvije velike pobjede u Evropskoj ligi, a sada se u potpunosti okrenuo utakmici prvog kola Premijer lige BiH.

Odović i fudbaleri Željezničara se trenutno nalaze na putu za Banja Luku, gdje će se aktuelni viceprvak naše države sutra sastati sa Borcem.

"To je naš stari rival i koji će ove sezone imati novu, mladu ekipu. Mi smo zaista umorni, ali bez obzira na to želimo tamo odigrati dobro i napraviti dobar rezultat", rekao je za SportSport.ba Milomir Odović, koji je potom dodao:

"Zbog gustog rasporeda, vjerovatno ćemo morati odmoriti nekoliko igrača. Nadam da ćemo i bez njih biti podjednako jaki i da se to neće odraziti na rezultat u Banjoj Luci". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.