Vlado Jagodić "nagradio" igrače nakon pobjede u derbiju

Slobodni do petka

Vlado Jagodić "nagradio" igrače nakon pobjede u derbiju

A. Beganović

U derbiju 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Borac je u Banjoj Luci savladao Željezničar rezultatom 4:3.

U spektakularnoj utakmici izabranici Vlade Jagodića stigli su do veoma važne pobjede s kojom su ostali u gornjem dijelu tabele, odnosno za vodećim Sarajevom sada zaostaju sedam bodova.

Upravo je to i bio cilj banjolučkog kluba (smanjiti zaostatak za vodećim) uoči reprezentativne pauze, a kako je ostvaren fudbaleri su "nagrađeni" od šefa stručnog štaba.

Naime, Jagodić je svojim izabranicima dao slobodno do petka za kada je zakazan trening i od tada zapravo započinju pripreme za novi derbi, ovaj put protiv Zrinjskog u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Borac je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojio 27 bodova, a sa sedam pobjeda iz isto toliko susreta na Gradskom stadionu, jedina su ekipa sa stopostotnim učinkom na domaćem terenu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Kockaru propali. Docete na Grbavicu
4 8
Objektivnost
Lopovi,ukrali ste Veležu tri boda.Nezaslužena pozicija na tabeli.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti