Jagodić otkrio na koji način je Borac ispoštovao Željezničar, Osim je to pozdravio i zahvalio se

Bilo je i lijepih stvari

Jagodić otkrio na koji način je Borac ispoštovao Željezničar, Osim je to pozdravio i zahvalio se

E. Škorić

Vlado Jagodić je, nakon Amara Osima, dobio riječ na press konferenciji za novinare poslije sjajne utakmice u Banjaluci.

Borac je pobijedio s 4:3 Željezničar u vjerovatno najljepšoj utakmici sezone. 

"Hvala Željezničaru na čestitkama, mislim da smo to zaslužili večeras. Postići četiri gola ekipi koja je ukupno primila šest u dosadašnjih 13 utakmica je vrijedno pažnje. U prvom poluvremenu smo izašli ofanzivno i mnogo rizično. Znali smo kako će Amar Osim izvesti dva napadača, dva jaka veznjaka, da čeka Štilić na klupi... Mi smo rizikovali, pa su igrala dva igrača koja nisu ni za 60 minuta, a odradili su 75. Zbog toga mi je još draža pobjeda, a pogotovo jer smo pobijedili protivnika koji preko godinu dana nema gostujućeg poraza. Drago mi je da je Gradski stadion i dalje neosvojiv i nadam se da će tako biti jer igramo efikasno i normalno je da nas vesele da su igrači iz minusa iz Tuzle, uspjeli da se vratimo. Večeras smo zaslužili sreću", rekao je Vlado Jagodić, dodavši:

"Pomalo ima istine kada Amar kaže da smo utakmicu privodili i jedan i drugi bez previše rizika. Goran je postigao jedan dobar gol, 4:3 je rezultat i mislim da su svi mogli biti zadovoljni zbog ovakve utakmice".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je Amar Osim govorio o tome kako je na tribinama stadiona bilo 150 navijača, aludiravši na brojne ljude u VIP loži i smatra da je time prekršeno pravilo o koronavirusu. Jagodić nije želio govoriti o tome, ali je napomenuo da je nedavno njegov klub izašao Željezničaru u susret.

"Neću govoriti o tome što je Amar govorilo, ali pokazali smo jedno gostoprimstvo pomjeranjem utakmice poslije derbija za dva dana, a znate kako to drugovi klubovi rade. Dali smo saglasnost da se pomjeri meč da bi Željezničar bio odmoran. Dali smo im četiri gola, a bili su odmorni. Amaru Osimu i njegovoj ekipi želim sve najbolje u nastavku", dodao je Jagodić na kraju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Nikad više BORAC neće biti kažnjen.Dok je VICE predsjednik.Zato ljudi pamet u glavu i mudro protiv ovakvog BORCA i satelita VICINI.Vlado-JADO.
17 4
Rajvosa2019
VIP Djikane ne spominje :-)
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi