Jagodić: Ovaj bod nam mnogo znači

Reakcije trenera nakon remija u Mostaru

Jagodić: Ovaj bod nam mnogo znači

Adnan Beganović

U posljedjem susret 22. kola Premeijr lige Bosne i Hercegovine, Zrinjski i Borac su u Mostaru podijelili bodove, a trener vodeće momčadi premijerligaške karavane, Vlado Jagodić, smatra da je ovaj bod velik za njegove izabranike.

"Ovo je veliki bod za nas. Polako, ali sigurno idemo ka cilju, a to je titula. Nećemo se opustiti jer još uvijek ništa nije izgubljeno i već od ovog momenta mislimo samo na Budućnost. Duel sa premijerligašem iz Banovića za nas će biti derbi. Isti ćemo shvatiti ozbiljno, kao da su na drugoj strani Željezničar ili Sarajevo", rekao je Jagodić nakon susreta, te dodao:

"Ulog u današnjem susretu je bio velik. U drugom poluvremenu smo kontrolisali igru, no falilo nam je koncentracije pri zadnjem pasu. Zadovoljan sam i sa osvojenim bodom. Ove godine srušili smo mnoge negativne tradicije, pa tako i ovu u Mostaru. Nakon šest susreta uspjeli smo osvojiti bod. Ova ekipa vrijedi i siguran sam da još uvijek nije dala svoj maksimum."

Ostali smo dužni gledateljima. Pokušavali smo, ali je doista bilo teško. Borac se sjajno brani i teško je probiti odbranu Banjalučana, a u isto vrijeme morate se paziti i njihove ubojite kontre. Za nešto više od boda, danas nam je trebao super raspoložen pojedinac, no nismo ga imali. U prijedor idemo da se nadigravamo i da pokušamo ostvariti pobjedu", rekao je starteg Plemića, Slaven Musa.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.