Jagodić presretan jer je Borac skinuo prokletstvo i najavljuje borbu za oba trofeja

Trener tima iz Banja Luke

Jagodić presretan jer je Borac skinuo prokletstvo i najavljuje borbu za oba trofeja

M. Šljivak

Borac je na Otoci pobijedio Olimpik sa 4:1.

Tim Vlade Jagodića tako je konačno pobijedio na gostovanju, a trener tima iz Banja Luke je itekako zadovoljan.

"Zadovoljan sam. Zaslužena je pobjeda. Kontrolisali smo igru, stvorili smo mnogo prilika i ponovo smo najefikasniji u ligi. Domaćima želim sve najbolje u nastavku prvenstva, siguran sam da će isplivati sa ove pozicije. Skinuli smo taj maler gostujućih terena. Igrali smo dobro na Grbavici i Koševu, ali nismo imali sreće. Danas smo dali golove kada treba. Mogu biti presretan što smo skinuli proklestvo gostujućih terena. Ovo je dobar put kako bi se trebalo igrati u gostima. Imamo sad Kup, i to je obaveza. Nama je cilj da ide do kraja u prvenstvu i Kupu. Ozbiljno ćemo shvatiti gostovanje Travniku. Želimo prije reprezentativne pauze biti barem drugi", rekao je Jagodić i zatim je govorio o ambicijama svog tima.

"Borac ima cilj Evropu u naredne četiri godine. Vidjeli smo šta nam znači Evropa. Uspjeli smo napraviti historijski transfer i to je dobar putokaz. Nama je osnovni cilj Evropa, ali ćemo ići do kraja, pa dokle doguramo. Ne može nam niko oduzeti želju. Mislim da će Borac biti konkurentan do kraja", rekao je Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Ma jasta Vlado.. Odma se skini do pasa i pitaj imal ko jaci.. XD Olimpik je to.. Sila..
2 1
balunv
Ponovo se ovaj mali digo dok ga Duda u subotu ne spusti na zemlju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi