Jagodić: Rezultat je realan, ispunili smo svoj cilj

Trener Borca nakon remija

Jagodić: Rezultat je realan, ispunili smo svoj cilj

Čelik i Borac odigrali su neriješeno (1:1) na Bilinom polju u okviru 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Fudbaleri banjalučkog tima uspjeli su ostvariti svoj cilj i ostati neporaženi, a ovaj rezultat je prema riječima Vlade Jagodića i više nego realan. 

"Loše smo otvorili utakmicu, iako smo imali zamisao da napravimo nešto ofanzivniju varijantu i iznenadimo Čelik. To nam se nije ostvarilo i na kraju smo primili pogodak. Ipak, u drugom poluvremenu djelovali smo mnogo drugačije, stvorili smo nekoliko poluprilika i u finišu nismo imali sreće kada je Stokić pogodio prečku. Ovaj rezultat je i više nego realan, a mi smo ostvarili svoj cilj i ostali neporaženi", kazao je Jagodič nakon utakmice, te dodao:

"Čeliku čestitam i zahvaljujem na gostoprimstvu, a mi se okrećemo narednoj utakmici protiv Olimpica u kojoj ćemo pokušati doći do pobjede", riječi su Jagodića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.