Jagodić šalje pozive Haliloviću i Kolašincu

Za prijateljski susret sa Poljskom

Jagodić šalje pozive Haliloviću i Kolašincu

Adnan Beganović

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vlado Jagodić, izjavio je da će za naredno okupljanje pozive dobiti i mladi fudbaler Dinama, Alen Halilović, te igrač Schalkea Sead Kolašinac.

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine, prema pisanju Sporta, u narednom službenom terminu odigrat će prijateljski susret sa Poljskom.

Sport piše da se još uvijek ne zna gdje će susret biti odigran, no u isto vrijeme prenosi izjavu našeg selektora, Vlade Jagodića, u kojoj isti tvrdi da će pozive za ovaj susret dobiti i igrači o kojima u posljednje vrijeme bruji bh. sportska javnost, Alen Halilović i Sead Kolašinac.

Da li će se isti odazvati, selektor nije mogao potvrditi, no svakako da najave o njihovom pozivanju jako ohrabruju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.