Jagodić: Sloboda? Sutra ćemo sve znati, a Borcu sve najbolje

Najvjerovatnije novi trener Slobode

Jagodić: Sloboda? Sutra ćemo sve znati, a Borcu sve najbolje

Edmir Škorić

Nogometaši Slobode najvjerovatnije će sutra dobiti novog trenera.

Nekadašnji selektor mlade bh. reprezentacije Vlado Jagodić na pragu je preuzimanja FK Sloboda.

Poslije dosta turbuletnih dešavanja, konačno stižu lijepe vijesti za Slobodu, koju je nedavno napustio trener Husref Musemić, kao i predsjednik Azmir Husić.

"Podnio sam ostavku u FK Borac iz ličnih razloga i naravno da je meni interes inostranstvo i Premijer liga i ja sam s Borcem imao takav dogovor. Naravno, ne svi premijerligaški klubovi, ali Sloboda je u grupi onih koje bih vodio", kazao je za SportSport.ba Jagodić, koji je dodao:

"Želim istaći kako Borcu želim sve najbolje i klub ide naprijed. Pokazali smo u ovih nekoliko kola da Borac može i da treba da bude u Premijer ligi. Hvala ljudima u Banja Luci, da dogodine budu opet u društvu najboljih bh. timova".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jagodić nam je kazao da je na korak od Slobode, ali ne želi još ništa potvrditi. Sutra će se, kaže, sve znati, ali vjeruje da će ubrzo biti strateg crveno-crnih.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi