Turčin demantovao preuzimanje Slobode

Yavuz nije razmišljao o dolasku u FK Sloboda

Turčin demantovao preuzimanje Slobode

A. Beganović

Kasno sinoć kao grom iz vedra neba bosanskohercegovačkom sportskom javnosti odjeknula je informacija da turski biznismen Mustafa Yavuz preuzima mjesto čelnog čovjeka Slobode.

U pojedinim bosanskohercegovačkim medijima Yavuz je najavljen kao nasljednik Azmira Husića, no ovaj Turčin demantovao je te navode.

"Poštovani, ovim putem želim demantovati informaciju da preuzimam predsjedavanje FK Sloboda Tuzla.  Naime sinoć se u medijima pojavila ta informacija koja nije tačna, te vas ovim putem molim da je demantujete. Iako sam navijač i simpatizer Slobode nisam, niti u dogledno vrijeme namjeravam biti na na bilo koji način uključen u njen rad. Nisam ni sa kime razgovarao na tu temu, niti sam davao ikakve izjave o tome. Svu svoju energiju,  znanje i vrijeme  ulažem u razvoj bh. privrede, stvaranje novih vrijednosti i zapošljavanju što većeg broja Bosanaca i Hercegovaca. FK Sloboda želim uspješan dalji sportski razvoj", naveo je Yavuz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti