Jagodić: Smatrali su me ludim kada sam tražio skraćenje lige

Trener Borca

Jagodić: Smatrali su me ludim kada sam tražio skraćenje lige

Jedan od onih koji je sa velikim zadovoljstvom pozdravio odluku o skraćenju lige je i Vlado Jagodić.

Trener Borca iz Banja Luke u razgovoru za SportSport.ba naglasio je da je još prije četiri godine bio za skraćenje Premijer lige BiH. 

"Proglasili su me ludim kada sam prije četiri godine tražio skraćenje lige, ali na svu sreću došlo je i to. Apsolutno podržavam odluku i smatram da je to jedino rješenje za naš fudbal. Uvjeren sam da će skraćenje lige doprinijeti i poboljšanju kvaliteta lige, kako nam se ne bi desilo da pojedine ekipe već u prvoj polusezoni postanu sigurni putnici u niži rang", kazao je Jagodić za naš portal, a potom dodao:

"Pozitivna je stvar i što UEFA postaje rigorozna u svojim zahtjevima, što znači da više u viši rang neće moći ući klubovi koji ne ispunjavaju tražene kriterije", završio je Jagodić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.