Jagodić sretan zbog dva gola

Trener Borca zadovoljan

Jagodić sretan zbog dva gola

Edmir Škorić

Tek u petoj utakmici od povratka na klupu Borca trener Vlado Jagodić radovao se pobjedi. 

Savladan je tim Slavije sa 2:0, a ovaj trijumf je osim tri boda značajn i za psihološku stabilnost u cijeloj ekipi pred naredne utakmice.

"Pokazali smo određene slabosti u prvom poluvremenu, a uz sve to i Slavija nam je dobro parirala. Bez obzira na određene probleme smatram da smo odigrali sadržajno. Kontrolisali smo igru i čekali smo priliku. Poslije vodećeg gola bilo je lakše igrati", rekao je trener Vlado Jagodić.

Nekadašnji selektor je ohrabren činjenicom da je Borac postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Istina je da ne dajemo mnogo golova, ali ih i ne primamo. Zbog toga sam posebno sretan što smo Slaviju postigli dva pogotka. Možda je ovo najava serije u kojoj će realizacija biti na daleko većoj razini od dosadašnje", smatra Jagodić.

U narednom kolu u srijedu Borac ide u goste Zrinjskom koga sa klupe uspješno predvodi dojučerašnji strateg banjolučkog tima Vinko Marinović. -Bit će to utakmica za sladokusce. Mi idemo sa željom da uzmemo cijeli plijen – zaključio je Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.