Jagodić: Tandir me podsjeća na Milana Đurića

Održana prozvika FK Sloboda

Jagodić: Tandir me podsjeća na Milana Đurića

Edmir Škorić

Na stadionu Tušanj danas je održana prozivka Fudbalskog kluba Sloboda.

Jagodić je pozvao 29 nogometaša na pripreme, a među njima povratnik Adnan Jahić, kao i napadač iz Srbije Ismar Tandir.

"Nikad mi se prije nije desilo da pozovem 29 igrača i da mi se njih 29 odazove. U naredna dva dana slijede testiranja i naš cilj je da uđemo u Ligu za prvaka. Do 21. smo ovdje, a hoće li biti svih 29 igrača, ostaje da vidimo. Odigrat ćemo sedam kontrolnih mečeva i imat ćemo 48 treninga, što mislim da je dovoljno. Redove ćemo popuniti iz juniorske ekipe s nekoliko starijih slobodnih igrača, koji su kvalitetni i koji mogu da budu uzori mladim igračima", rekao je Jagodić.

"Tandir je igrač koji me podsjeća na Milana Đurića. Kada sam pozvao Đurića, svi su bili skeptični, pitali me gdje sam ga našao a bio je pun pogodak. Tačno je da je Jahić odigrao 250 utakmica za Slobodu i to samo govori po sebi. Golmansku poziciju ćemo u narednom periodu popuniti, ako nađemo ono što nam odgovara, ali svakako računamo na Erića i Muminovića. Što se Govedarice tiče, nadam se da će uspjeti da se dogovori s upravom oko rastanka, pošto više na njega ne računam i to sam mu rekao", dodao je Jagodić.

"Hvala šefu od srca što me predložio klubu i ponosan sam što ću ponovo raditi sa Jagodićem jer uvijek je bio šef koji zna šta hoće.  Ugovor koji su mi dali na tri godine govori da računaju na mene i ja ću to opravdati", rekao je Tandir, napadač koji je stigao iz srbijanskog Javora.

"Malo su me emocije preplavile što sam ponovo u svom klubu. Želim da se zahvalim svima od srca što su vjerovali u mene. Kada vidim omladince u Slobodi jako sam ponosan. Poruka navijacima da ne brinu, borit ću se kako sam uvijek znao", kazao je povratnik Jahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na današnjoj prozivci pojavili su se:

Azir Muminović, Filip Erić, Dino Čizmić, Samir Efendić, Darko Torodović, Aleksandar Lazevski, Amar Beganović, Ivan Kostić, Ibrahim Škahić, Haris Mehmedagić, Samir Merzić, Muhamed Muratović, Nemanja Stjepanović, Vladimir Grahovac, Adnan Jahić, Uroš Đukić, Amer Odragić, Ivan Fatić, Ademin Hadžić, Mladen Veselinović, Asim Zec, Edis Smajić, Eldin Omerović, Dino Hodžić, Sulejman Krpić, Nermin Hajdarević, Ismar Tandir, Adnan Mujkić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije