Jagodić u problemima: Prcić teže povrijeđen

Stradali ligamenti koljena, danas operacija

Jagodić u problemima: Prcić teže povrijeđen

A. Beganović

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Sochauxa, Sanjin Prcić, zbog povrede ligamenata koljena s terena će odsustvovati šest mjeseci.

Uoči odlučujućih kvalifikacionih utakmica protiv Njemaačke i Grčke selektor mlade reprezentacije BiH, Vlado Jagodić, našao se u velikim problemima.

Naime, mladi reprezentativac Sanjin Prcić u nedjelju je povrijedio ligamente koljena i s terena će, prema pisanju francuskih medija, odsustvovati šest mjeseci.

Francuski mediji pišu da će mladi Prcić danas u Strasbourgu biti podvrgnut operaciji, nakon koje će uslijediti rehabilitacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.