Jagodić: Većina igrača je odigrala loše

Jagodić: Većina igrača je odigrala loše

E. Škorić

Trener Slobode Vlado Jagodić ni nakon petog kola Premijer lige BiH ne može da bude zadovoljan.

Sloboda je večeras na Tušnju s 2:0 poražena od Zrinjskog i ostaje u donjem dijelu tabele, a trener Jagodić svjesan je da je dosta problema u njegovoj ekipi.

"Česitam Baki i Zrinjskom na pobjedi, a mi ćemo morati rješavati naše probleme. Nisam zadovoljan kako je većina odigrala ovu utakmicu. Naša realizacija je opet izostala i to se mora popraviti", rekao je Jagodić, pa je dodao:

"Najgora stvar je kad dolazi Zrinjski koji je po svim osnovama pokriven i realno treba biti iznad svojih mogućnosti da se pobijedi ovakav Zrinjski. Bilo bi nekorektno da ne čestitamo gostima. Ako Zrinjskom dozvolimo kontre gdje su oni najjača ekipa u ligi i nemamo posjed lopte i iz toga se proizvede njihov kontra napad onda prođete ovako, a na kraju smo i dobro prošli".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hvala navijačima na ovoj podršci, poraz je težak i boli. Mislim da je kod 0:0 bio crveni i penal, ali neka o tome odluče drugi", zaključio je trener Tuzlaka.

U narednom kolu Sloboda gostuje u Zenici kod Čelika, dok će Zrinjski na još jedno gostovanje, ovoga puta u Vitez.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi