Trener Slobode pred susret sa ekipom Krupe

Jagodić: Želimo se pobjedom oprostiti od domaće publike

E. Dindić

U okviru 9.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine u fudbalu  sutra na Tušnju se sastaju ekipe Slobode i Krupe.

Utakmica za prestiž, odnosno za četvrto mjesto u prvenstvu Bosne i Hercegovine. Tim povodom na Tušnju danas je organizovana press konferencija za novinare. 

Prisutnim novinarima se obratio šef stručnog štaba Slobode Vlado Jagodić koji je podijelio svoja razmišljanja pred sutrašnji duel. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Realno ja mislim da nama i pripada ta četvrta pozicija. Iz tog razloga ta utakmica koju igramo sutra ima zaista veliku važnost.Psihološki momenat je takav, da trener mora zajedničko naći sa igračima ono što misli da on mora da uradi da nebi došlo do nekakvog opuštanja. Bilo bi od nas možda i neozbiljno, ali imamo obavezu prema našim navijačima, da se oprostimo jedni od drugih, iako nas neriješen rezultat donekle u teoriji ostavlja na četvrtoj poziciji on nama ne odgovara zbog toga što zadnju kolu gostujemo u Mostaru. Tražim sutra pobjedu protiv Krupe, jer iskreno još me boli onaj poraz u prvom dijelu sezone od njih. Sutra je susret dvije najmlađe ekipe u Premijer ligi . Ja i trener Krupe mnogo smo vremena proveli zajedno kao igrači, bio mi je asistent i znam da i je i njemu stalo da sezonu završi trijumfalno. U posljednjih dvanaest utakmica imaju jednu pobjedu što je vrlo zanimljivo. Sutra može jedna greška, jedan potez odlučiti. Siguran sam da će oni na Tušnju sutra sve dati od sebe da odigraju makar neriješeno, a to u međusobnom skoru ih svrstava na četvrto mjesto.  Žao mi je što u sutrašnjem susretu nema Mehmedagića, Subića i Zilkića u sutrašnjem susretu ali koga nema bez njega se mora kao što sam uvijek rekao", zaključio je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi