Jagodić: Znao sam da će biti dobra utakmica
Vlado Jagodić

Borac ostvario veoma važnu pobjedu

Jagodić: Znao sam da će biti dobra utakmica

Borac je na Gradskom stadionu u Banja Luci u derbiju 21. kola Premijer lige savladao Sarajevo sa 2:0 i tako načinio veliki korak ka osvajanju titule.

Vlado Jagodić, trener Borca, čestitao je svojim igračima na velikoj pobjedi, dok je sa druge strane Mirza Varešanović istakao kako Sarajevo nije imalo sreće, te da će sve uraditi kako bi do kraja ostali na vrhu.

"Prije svega čestitam svojim momcima. Ovo je velika pobjeda. Sarajevo se pokazalo u dobrom svjetlu. Imali smo probleme na lijevom beku, ali u drugom poluvremenu smo čekali svoji priliku. Darko ju je dočekao i postigao gol. Znao sam da će biti dobra utakmica. Sarajevu želim sve najbolje u nastavku i nadam se da će ostati na vrhu", rekao je Vlado Jagodić nakon velike pobjede.

"Praktički primili smo dva pogotka iz dva šuta u okvir gola. Nismo imali sreće. Uveli smo drugog špica u drugom dijelu, ali nismo ništa uspjeli napraviti. Čestitao bih Borcu na korektnoj igri. Još 27 bodova je u igri, sve je moguće. Mi ćemo dati sve od sebe da ostanemo na vrhu do kraja", rekao je Mirza Varešanović nakon poraza koji je bordo tim definitivno isključio iz borbe za titulu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.