Jagodića pred Velež brinu Lukić i Jovanović

Uzbudljivo će biti u Banjoj Luci

Jagodića pred Velež brinu Lukić i Jovanović

S. Mlaćo

Borac u jednom od derbija kola za vikend dočekuje FK Velež.

Ova dva tima dobro se poznaju, a Banjalučani jasno ističu da žele nova tri boda.

"Poznajemo rivala, kao što i oni poznaju nas. Svi koji nose dres Borca znaju da se u ovom klubu uvijek očekuju pobjede. Lukić je sinoć napustio trening, požalio se na povredu, medicinski tim će sve učiniti, a vidjećemo da li će moći igrati. Jovanović s nama nije išao u Travnik, on je vrhunski profesionalac, sve će učiniti da se stavi na raspolaganje, ali treba biti oprezan", rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

Krilni fudbaler Boban Georgijev vjeruje da njegova ekipa može do sva tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"Velež ima dobre igrače, ukomponovane u dobar tim. Ipak, naš cilj su sva tri boda, borićemo se tokom cijelog meča, a vjerujem da uz takav pristup i malo sreće možemo do uspjeha", poručio je makedonski internacionalac.

Utakmica Borac – Velež igra se u nedelju na Gradskom stadionu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi