Jahić i Karabukspor u polufinalu

Kup Turske

Jahić i Karabukspor u polufinalu

Ekipa Karabukspora napravila je veliki uspjeh i plasirala se u polufinale fudbalskog Kupa Turske.

Ekipa reprezentativca Bosne i Hercegovine Sanela Jahića savladala je danas na neutralnom terenu drugoligaša Boluspor sa minimalnih 1:0, te se tako plasirala u polufinale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Turskoj.

 

Strijelac odlučujućeg gola bio je Parlak, koji je pogodio mrežu Boluspora samo četiri minute prije kraja utakmice.

 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić na terenu je proveo svih 90 minuta utakmice, te je ponovo bio među najboljima na terenu u svojoj ekipi. U 46. minuti je zaradio i žuti karton.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

Karabukspor će u polufinalu Kupa Turske snage odmjeriti sa Fenerbahceom, dok u drugom polufinalu Eskisehirspor čeka boljeg iz duela Sivasspor - Bursaspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.